Lykke bryllup

Om Lykke Bryllup

Lykke Bryllup er stiftet og ejet af Cecilie Teresa Julbo. Lykke Bryllup planlægger, koordinerer og afvikler bryllupper i hele Danmark. 
Sammen med dygtige samarbejdspartnere, står vi for alt i må få brug for, så i kan nyde jeres bryllup uden bekymringer.

Cecilie Teresa Julbo

Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i hotel, restauration og event. Igennem min uddannelse har jeg tilegnet mig viden og kompetencer, som gør at jeg har forskellige redskaber at gøre brug af, når jeg skal hjælpe jer. Som person er jeg detaljeorienteret, kreativ og nytænkende, så jeg kan bidrage med en masse gode ideer til jeres kommende bryllup.

Jeg har mere end 8 års erfaring fra servicebranchen. Dette gør, at jeg har et godt kendskab og et stort netværk at gøre brug af. Jeg har bl.a. arbejdet som tjener til utallige bryllupper. Det var her min passion for bryllupper opstod, og jeg blev helt forelsket i at kunne arbejde med et af livets helt store fester kombineret med min interesse for planlægning og koordinering.

Jeg har altid haft en stor interesse i at planlægge. Jeg sætter stor pris på at kunne hjælpe andre i deres planlægning, og at kunne være med til at følge et bryllup til ende .

Jeg glæder mig til at bruge min erfaring til at give jer et fantastisk bryllup.

Caroline K. Povlsen

Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i hotel, restauration og event og er nu igang med en bachelor i International Hospitality Management, da jeg brænder for at give en god oplevelse.

Jeg har mere end 10 års erfaring fra servicebranchen, men særligt igennem mit job som skiguide og min tid på Salling Rooftop. Her har jeg de sidste 3,5 år brugt en del tid på at afholde en masse bryllupper på toppen af Aarhus, jeg nyder at sende glade brudepar ud af døren og sikrer mig de har haft en skøn dag.

Jeg glæder mig til at give jer den skønneste dag