Lykke bryllup

Bryllup

Hvad kan jeg gøre for jer?

Jeres bryllup er en stor dag, som indebærer masser af planlægning og koordinering, som jeg gerne vil hjælpe jer med. Hvert bryllup er individuelt, men alt er muligt. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 
Jeg vil derfor gerne lære jer at kende og høre mere om jeres behov og ønsker, så jeg kan skabe de perfekte rammer for jeres dag, så vi sammen skaber et unikt bryllup med masser af personlighed. 
Det er vigtigt for mig, at I føler jer i trygge hos mig. Det er derfor min vigtigste opgave at I skal kunne nyde planlægningsprocessen uden bekymringer.

Planlægning

Hvor skal festen holdes, skal I vies i kirke eller en anden lokation? Skal I måske have en saxofonist til festen? Der er mange ting, som skal overvejes, planlægges og koordineres, og det vil jeg gerne hjælpe jer med.

Opgaver som jeg bl.a. kan hjælpe jer med:

Christina & Nicolai, 26.08.2023

Afvikling & koordinering

På jeres store dag sker en masse, og der er mange ting at se til. Jeg sørger for at ordne alle de praktiske ting såsom at tage imod leverandører, koordinere med bl.a. kokke, tjenere, DJ mv. så I ikke skal tænke på andet end at nyde dagen med hinanden og jeres gæster. 

Opdækning & oppyntning

Udover planlægning og koordinering, kan jeg også hjælpe jer med opdækning og oppyntning af jeres venue. Jeg har sans for detaljer og elsker at bruge min kreativitet igennem opdækning. Jeg kan komme med sparring og en masse ideer til jeres kommende bryllup.